Μας ελάτε σε επαφή με
Jeff Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-181-1700-1033

WhatsApp : +8618117001033

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική μυστικότητας

Με τη χρησιμοποίηση της υπηρεσίας μας, δέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους αυτής της πολιτικής μυστικότητας. Το λουρί Reik εξετάζει ότι είναι ιδιωτικότητα του πελάτη για να είναι πολύ σημαντικό. Είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας για να προστατεύσει τη μυστικότητά σας, από τα προσωπικά στοιχεία σας σε κάθε φωτογραφία μας στέλνετε.

Επάνω στο φόρτωμα στον ιστοχώρο μας, θα απαιτήσουμε το πλήρες όνομα, τη μόνιμη διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου σας, και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα προσωπικά στοιχεία σας δεν θα μεταφερθούν ποτέ προς οποιαδήποτε ιστοχώρο ή άτομα τρίτων χωρίς συγκατάθεσή σας. Το λουρί Reik δεν πωλεί, δεν ανταλλάσσει ή διαρρέει το προσωπικό infomrmation σας σε εξωτερικό, πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία περιορίζεται μόνο στο προσωπικό λουριών Reik μας. Επιθυμούμε αυτές τις πληροφορίες για να εκπληρώσουμε τα αιτήματά σας, διαταγές, και για να καταλάβουμε καλύτερα τις ιδιαίτερες ανάγκες πελατών.

Μπορούμε να λάβουμε άλλες πληροφορίες για σας από άλλες πηγές, όπως το τηλέφωνο, fax ή από άλλες επιχειρήσεις on-line. Μπορούμε να προσθέσουμε αυτές τις πληροφορίες στις λεπτομέρειες έχουμε συλλέξει ήδη από σας μέσω του ιστοχώρου μας προκειμένου να βελτιωθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πνευματικά δικαιώματα:

Σεβόμαστε την πνευματική ιδιοκτησία άλλοι και ρωτάμε και αναμένουμε οι πελάτες ότι μας θα κάνουν το ίδιο πράγμα.

Παρακαλώ μην διστάστε να μας ειδοποιήσετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admin εάν βρίσκετε ή θεωρείτε ότι η εργασία σας έχει αντιγραφεί, έχει ταχυδρομηθεί, ή έχει χρησιμοποιηθεί με κάθε τρόπο που αποτελεί τη παραβίαση του κόπιραϊτ. Εάν βρούμε μια τέτοια παραβίαση, θα ερευνήσουμε και θα λάβουμε το μέτρο για να την αποκαταστήσουμε, επάνω στη λήψη όλων των αναγκαίων πληροφοριών για την επαλήθευση και την επικύρωση. Πρέπει να παρέχετε σε μας τις ακόλουθες λεπτομέρειες:

Το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου σας, και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Μια ηλεκτρονική ή φυσική υπογραφή του ιδιοκτήτη ή του προσώπου που εγκρίνεται για να ενεργήσει εξ ονόματος του ιδιοκτήτη του ενδιαφέροντος πνευματικών δικαιωμάτων που παραβιάζεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.
Ο λεπτομερής προσδιορισμός η εργασία που απαιτείτε έχει παραβιαστεί.
Θέση όπου διαπιστώσατε ότι η εργασία σας έχει παραβιαστεί και οι απαραίτητες πληροφορίες για μας για να εντοπίσει το ζήτημα.
Μια δήλωση από σας ότι όλες οι πληροφορίες με την ειδοποίησή σας είναι εξακριβωμένες, και κάτω από την ποινική ρήτρα της επιορκίας, ότι είστε ο ιδιοκτήτης πνευματικών δικαιωμάτων ή το πρόσωπο που εγκρίνεται για να ενεργήσει εξ ονόματος του ιδιοκτήτη πνευματικών δικαιωμάτων.
Ένας έγκυρος προσδιορισμός και διαλογίζεται ότι είστε σίγουροι ότι το ζήτημα/η παράβαση αφορά το λουρί Reik.

Για την προστασία σας, το λουρί Reik θα συνεχίσει να αναθεωρεί αυτήν την πολιτική μυστικότητας, και διατηρεί το δικαίωμα, κατά τη μόνη κρίση μας, να ενημερωθεί και να τροποποιηθεί η εν λόγω πολιτική από καιρού εις καιρόν. Πολιτική τελευταίο τροποποιημένο το 23-04-2021 μυστικότητας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική μυστικότητάς μας, μας ελάτε σε επαφή με στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admin